pravno obvestilo

1. Splošne informacije

Lastnik domene interes.si je podjetje Interes d.o.o., Vojkovo nabrežje 23, 6000 Koper.

2. Izjava o odgovornosti

S spletno stranjo želi podjetje Interes d.o.o. informirati javnost o storitvah, ki jih izvaja in o pridobljenih izkušnjah. Podjetje Interes d.o.o. ne prevzema nikakršne pravne ali druge odgovornosti glede informacij objavljenih na svojih spletnih mestih. Podjetje Interes d.o.o.  lahko spreminja vsebine spletnega mesta kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarja za posledice povzročenih sprememb.

3. Informacije o avtorskih pravicah

Vsebine objavljene na spletnem mestu www.interes.si so last podjetja Interes d.o.o. in se jih lahko uporablja le v nekomercialne namene.  Reprodukcija ali distribucija vsebin je možna le z dovoljenjem podjetja Interes d.o.o..

4. Kako ravnamo z vašo elektronsko pošto?

V poglavju Stik z nami je objavljen obrazec, preko katerega nam lahko pošljete elektronsko sporočilo v kontaktni poštni predal. Pri izpolnjevanju obrazca izpolnite polja, ki so nujno potrebna za posredovanje odgovora. Podatke hranimo le v obsegu, ki je potreben za izpolnitev namena zbiranja in nadaljnje obdelave vaših podatkov. Če imate vprašanja glede obdelave vašega sporočila in posredovanih podatkov ali osebnih podatkov, vpišite vprašanje v vaše sporočilo. Potrudili se bomo in vam na vprašanje odgovorili.

5. Spremembe

Vse spremembe teh pravnih obvestil bodo objavljene na tej strani.